koorio.com
海量文库 文档专家
赞助商链接
当前位置:首页 >> 数学 >>

江苏省如皋市搬经中学2017届高三上学期期初检测英语试卷


江苏省如皋市搬经中学 2017 届高三上学期期初检测试卷 一、 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 请认真阅读下面各题,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 ( )1. Determined to work for his hometown, he abandoned all good from several international companies. A. contributions B. applications C. offers D. recommendations ( )2. A responsible teacher must see to that every one of his students develops his full potential. A. all B. them C. / D. it ( )3. —Jerry, where did you guys go for the summer vacation? —We busy with our work, or we would have gone to Brazil to watch the games. A. were B. have been C. had been D. would be ( )4. Im very lucky to have a comfortable life, theres always food on the table, heat in the winter, and, above all, love in the house. A. which B. when C. where D. whom ( )5. The technology is changing, so it isnt an easy job to choose a cellphone today. A. constantly B. automatically C. temporarily D. immediately ( )6. Effective management and sincere apology will help to the customers negative impression on the travel agency. A. bring about B. turn around C. account for D. set off ( )7. the consistent efforts made by the people of Hangzhou, preparatory work for the G20 Summit has been a success. A. Thanks to B. In terms of C. With regard to D. In addition to ( )8. Nowadays, more and more students tend to online courses instead of taking courses at the training center. A. subscribe to B. appeal to C. adapt to D. stick to ( )9. A recent study shows that being pulled into the world of an interesting novel make some actual, measurable changes in the brain. A. should B. need C. shall D. can ( )10. The price of electricity is on an upward trend, so your electric car will somehow burn a big hole in your pocket. A. purchasing B. charging C. mending D. handling ( )11. —Do you know that prevents so many citizens from being happy? —I am sure low income is the main reason. A. why is it B. what is it C. why it is D. what it is ( )12. Recently, a video “tiger attack in the zoo” became widespread on the Internet and aroused a heated discussion about who was actually responsible. A. being titled B. titled C. titling D. have titled ( )13. —Shall we make it at 7:30 tomorrow? —Sorry. I the final between Zhang Jike and Ma Long in Rio de Janeiro at home. A. am about to watch B. will watch C. will be watching D. will have watched ( )14. In the Russian media about the Olympic ceremony, there is applause for Brazil has managed to achieve on such a limited budget. A. how B. what C. that D. when

( )15. —Excuse me, I wonder if you can show me the nearest way to Rios Maria Lenk Aquatics Center? — . Actually, I am terrible with directions. A. You are not alone B. You are the boss C. Youve got me D. You made my day 二、 完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 When I was a kid, most of my friends could stay at home from school due to a stomachache or a fever but not me. I had to be lying in order to 16 at home. My parents used to say that they were teaching me how to have a 17 work ethic(职 业道德). I didnt see the 18 until last week. I was on the train and sat behind a young man who was 19 to his friend about his life. His dream in life was to make movies but he wouldnt 20 it because he had no clue if he could make enough money and he didnt want to 21 time because it probably would take months or years to make it 22 . He then admitted to thinking about becoming a(an) 23 because he thought he could easily make six figures within one year. His 24 agreed because he put it, “I have no 25 to work long hours and not make much money. Besides, defending cases in court is good because you can make a lot of money and only work short hours.” Many people these days dont 26 that when things seem to happen immediately, it is only because a lot of 27 , determination and time have 28 into it. It wasnt due to some unbelievable 29 . Someone once told me that you may know 30 someone is an expert in his given field or not by how easy he makes it look. The 31 it looks, the more hours go into it. There is no excuse for 32 . In the television show Fame, the dance teacher told her students, “If you want fame, fame 33 and heres how you start paying for it, in sweat.” Every time I watch that show, my dad would state how 34 he was because in order to 35 you have to work hard. He would go on and on about how bad it is to be lazy. ( )16. A. leave B. stay C. get D. call ( )17. A. reliable B. different C. good D. new ( )18. A. answer B. evidence C. result D. connection ( )19. A. explaining B. complaining C. writing D. lying ( )20. A. read B. follow C. appreciate D. change ( )21. A. share B. get C. save D. waste ( )22. A. big B. important C. strong D. proper ( )23. A. expert B. artist C. editor D. lawyer ( )24. A. companion B. teacher C. parent D. brother ( )25. A. choice B. time C. desire D. chance ( )26. A. convey B. ensure C. show D. realize ( )27. A. potential B. pressure C. effort D. intelligence ( )28. A. put B. gone C. broken D. reached ( )29. A. event B. accident C. story D. speed ( )30. A. because B. why C. whether D. when ( )31. A. easier B. lighter C. better D. harder ( )32. A. sorrow B. laziness C. despair D. envy ( )33. A. splits B. arises C. works D. costs ( )34. A. natural B. beautiful C. right D. kind ( )35. A. succeed B. develop C. finish D. rest

三、 阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A The Best of Adventure and Sport in NSW

If you want adventure, then the state of New South Wales (NSW) in Australia is the place to go. No matter what the season is, you can choose from a wide variety of landscapes, climates, activities and experiences all with easy access to tour operators and local guides. For snow lovers, theres no better place than the Snowy Mountains. Skiers and snowboarders can hit the slopes for some downhill thrills in Kosciuszko National Park. Non-skiing adventure-seekers will enjoy hiking or snowshoeing. If water sports are more your thing, there are plenty of places to go. Surfers grab your surfboards and head to Byron Bay, Shellharbour, or Newcastles Merewether Beach. To see spectacular sea life up close, visit Lord Howe Island, a world-famous destination for underwater diving. The oceans, lakes and rivers around NSW offer a lifetimes worth of exciting fishing and boating challenges. Want more? Experience the rush of whitewater rafting in Jindabyne and Penrith, or go barefoot waterskiing in Port Stephens. For adventure in NSW, the skys the limit! Book a hot-air-balloon or helicopter ride over the stunning vineyards of the Hunter Valley, go skydiving in Wollongong, or try hang-gliding in Stanwell Park. Get to know the States unique and tough landscapes on a caving, canoeing or rock climbing adventure. Four-wheel-driving and off-roading tours are popular in both Country NSW and Outback NSW. Or explore parts of the State on horseback—youll find great horse riding options in Sydney and throughout NSW. ( )36. Where can you go barefoot waterskiing? A. Stanwell Park. B. The Hunter Valley. C. Port Stephens. D. Wollongong. ( )37. What is the purpose of this passage? A. To advertise a new holiday tour. B. To describe the geography of NSW. C. To encourage people to move to NSW. D. To promote NSWs tourist attractions. B Shopping is a game with two teams—shoppers and retails(零售商). Here is the game plan you need. Bargains and Impulse(冲动) Shopping Limit the number of stores you go to. The more “legwork” you put in, the more you may feel the need to “reward” yourself for your effort. Dont make friends with the sales staff. The more you interact(互动) with the sales staff, the more likely it is that you will buy something. This is because you feel like you dont want to let down someone who has helped you.

Leave your credit cards at home. Research shows people are willing to spend more money with plastic than with cash. The less immediate the payment, the more easily people will spend. At the Supermarket Slow down and double-check what youre picking up. Stores can make sales very specific and confusing, such as placing a sign offering 50% off a 2 kg ham wedged(嵌 入) between the full-price 3 kg ones. Shoppers could wind up grabbing the wrong one and paying full price. Dont think when you buy in bulk(大批量) youre getting a better deal. Thats not always the case. In the produce department, for example, individual capsicums are almost always cheaper than those in the multi-pack. Dont buy something in bulk just because its on sale. The ten-for-$10 promotion is one of the most effective. This is what stores do to get volume out the door—even if theyve raised the unit price to do it. Shopping Online Hide your cookies. Companies use online cookies (a piece of data from a website stored on your web browser that informs the site of related net activity) to target shopper with relevant ads, but they can also reveal information from your browsing history. Stick to budget-friendly sites to bump into lower offers. And use your browser settings to block third-party tracking cookies. Look online first. Even if you choose to shop in store rather than online, check sites with user reviews and ratings, such as amazon.com and cnt.com, to find products with the most positive feedback. If the highest-rated items are cheaper online, including delivery, ask the store to match the total price. Geo-blocking is what some multinational retails do to charge different prices for the same product in different markets. With a little more effort, you can get around geo-blocking. Apple, for instance, will let you shop in their US store by using US iTunes gift-cards that can be bought online. Play the Game to Get Instant Bargains Speak up! Not happy with the view from your hotel window, or the way the burger is cooked? Dont be forced to put up with the poor experience, give honest, polite feedback and were almost certain youll be treated to what you expected—and paid for. Find better online actuation(驱动) deals. Misspelled it! One of the best ways to find great deals on eBay is via auctions(拍卖) that have misspelled words. For example, an “Xbox Connect” will often sell for less than an “Xbox Kinect” since fewer people search for the wrong version. WebsiteFatFingers.com helps you find these listings. With thousands of items listed on eBay with spelling mistakes each year, youre likely to find what youre looking for at much lower prices. ( )38. To control the impulse of shopping, the writer suggests that shoppers . A. follow their inner needs B. try to visit as many shops as possible C. pay in cash instead of by credit card D. have a close relationship with the sales staff ( )39. When shopping online, shoppers can fight back against stores and advertisers by . A. blocking third-party tracking cookies B. thinking twice before buying in bulk

C. D. ( A. B. C. D.

buying products from other countries only avoiding being trapped by spelling mistakes )40. The writer offers shoppers the game plan of shopping to . tell them how to get a perfect bargain show them the ways to save shopping time warn them of the danger of the shopping game teach them how to communicate with retailers C Attitudes toward new technologies often fall along generational lines. That is, generally, younger people tend to outnumber older people on the front end of a technological shift. It is not always the case, though. When you look at attitudes toward driverless cars, there doesnt seem to be a clear generational divide. The public overall is split on whether theyd like to use a driverless car. In a study last year, of all people surveyed, 48 percent said they wanted to ride in one, while 50 percent did not. The fact that attitudes toward self-driving cars appear to be so steady across generations suggests how varying the shift to driverless cars could be. Not everyone wants a driverless car now—and no one can get one yet—but among those who are open to them, every age group is similarly involved. Actually, this isnt surprising. Whereas older generations are sometimes reluctant to adopt new technologies, driverless cars promise real value to these age groups in particular. Older adults, especially those with limited moving or difficulty driving on their own, are one of the classic use-cases for driverless cars. This is especially interesting when you consider that younger people are generally more interested in travel-related technologies than older ones. When it comes to driverless cars, differences in attitude are easily noticeable based on factors not related to age. College graduates, for example, are particularly interested in driverless cars compared with those who have less education, 59 percent of college graduates said they would like to use a driverless car compared with 38 percent of those with a high-school diploma or less. Where a person lives matters, too. More people who live in cities and suburbs said they wanted to try driverless cars than those who lived in rural areas. While theres reason to believe that interest in self-driving cars is going up across the board, a persons age will have little to do with how self-driving cars can become mainstream. Once driverless cars are actually available for sale, the early adopters will be the people who can afford to buy them. ( )41. What happens when a new technology appears? A. It often leads to great inventions in other related fields. B. It contributes greatly to the advance of society as a whole. C. It further widens the gap between the old and the young. D. It usually draws different reactions from different age groups. ( )42. What does the author say about the driverless car? A. It does not seem to create a generational divide. B. It will not necessarily reduce road accidents. C. It has given rise to unrealistic expectations. D. It may start a revolution in the car industry. ( )43. Why does the driverless car appeal to some old people?

A. B. C. D. ( A. B. C. D.

saves their money and energy. helps with their moving. adds to the safety of their travel. makes their life more interesting. )44. What is likely to affect ones attitude toward the driverless car? The field of their special interest. The location of their living place. The amount of training they received. The length of their driving experience. D Twenty years ago, I was at a party, talking to a man whose name I have long since forgotten. Sometimes I think this man came into my life for the unique purpose of telling me this story, which has delighted and inspired me ever since. The story he told me was about his younger brother, who was trying to be an artist; it was a real story about how brave, creative and trusting his brother was. For the purpose of this story, lets call the little brother Little Brother. Little Brother, a young painter, went to France to surround himself with beauty and inspiration. He lived on the cheap, painted every day, visited museums, travelled to picturesque places, bravely spoke to everyone he met, and showed his work to anyone who would look at it. One afternoon, he struck up a conversation at a café with a group of charming young people who turned out to be some fancy nobles. They took a liking to Little Brother and invited him to a party that weekend in a castle in the Loire Valley. They said this was going to be the party of the year. It would be attended by the rich and famous and by several crowned heads of Europe. Best of all it was a masquerade ball(化装舞会) where nobody would hesitate in their spending on the costumes(特殊场合穿的套服). “Dress up,” they said, “and join us!” Excited, Little Brother worked all week on a costume that he was certain would be highly impressive. He held back on neither the details nor the imagination of this creation. Then he rented a car and drove three hours to the castle. He changed into his costume in the car and went up the castle steps. Little Brother entered the ballroom, head held high. Upon arrival, he immediately realized his mistake. This was indeed a costume party—his new friends had not misled him there— but he had missed one detail in translation: This was a themed costume party. The theme was “a medieval court”. And Little Brother was dressed as a lobster(龙虾). All around him, the wealthy and beautiful were dressed in fancy clothes, wearing sparkling jewels. Little Brother, on the other hand, was wearing a red coat, red tights, red ballet slippers, and giant red claws. Also, his face was painted red. And he was the only American in the room, too. He stood at the top of the steps for one long, frightful moment. Running away in shame seemed like the easiest response. But he didnt run. Somehow, he found his determination. Hed come this far, after all. Hed worked really hard to make this costume, and he was proud of it. He took a deep breath and walked onto the dance floor. As he moved into the crowd, a silence fell. The dancing stopped. The other guests gathered around Little Brother. Finally someone asked him what on earth he was. Little Brother bowed deeply and announced, “I am the court lobster.” Then: laughter.

It It It It

Not ridicule—just joy. They loved him. They loved his sweetness, his weirdness(怪诞), his giant red claws, and his skinny legs in his bright tights. He made the party. Little Brother even ended up dancing with the queen of Belgium. This is how you must do it, people. At some point or another, I have created something in my life that did make me feel like I was the guy who just walked into a fancy ball wearing a homemade lobster costume. But you must stubbornly walk into that room, and you must hold your head high. Never apologize for it, never explain it away, and never be ashamed of it. You did your best with what you knew, and you worked with what you had, in the time you were given. You were invited, you showed up, and you simply cannot do more than that. They might throw you out—then again, they might not. The ballroom is often more welcoming and supportive than you could ever imagine. You might end up dancing with royalty. Or you might just end up having to dance alone in the corner with your big, ugly red claws waving in the empty air. Thats fine too. Sometimes its like that. What you absolutely must not do is walk out. Otherwise you will miss the party, and that would be a pity because —please believe me—we did not come all this great distance, and make all this great effort, only to miss the party at the last moment. ( )45. According to Paragraph 3, Little Brother as a young painter was . A. enthusiastic but mean B. optimistic but stubborn C. open-minded and generous D. determined and easy-going ( )46. It can be inferred from Paragraph 4 that . A. Little Brother was quite confident about his own costume B. Little Brother cared little about the details of the costume C. it cost Little Brother a lot of money to prepare for the costume D. people were not allowed to drive in a lobster costume ( )47. Why did Little Brother finally choose not to leave the ballroom? A. He thought it was a great shame to run away. B. It was too tiring for him to drive another 3 hours back. C. He decided not to waste the effort he had made for the party. D. Nobody at the party could recognize him with his face painted red. ( )48. What is the turning point of the story? A. Little Brother stood at the top of the steps for a moment. B. As Little Brother showed up in the crowd, a silence fell. C. Someone at the party asked Little Brother what he was. D. Little Brother bowed and replied that he was the court lobster. ( )49. What is the message the writer wants to convey in the passage? A. We can do everything at our pleasure at a party. B. Dancing with a royal member is the symbol of success. C. We shouldnt be so afraid of being foolish and ridiculous. D. A homemade costume is most welcome at a fancy dress ball. ( )50. What would be the best title for the passage? A. A Costume Made by Hand B. A Lobster Walking into a Party C. A Masquerade Ball Held by Nobles

D. A Young Artist Realizing His Dream 四、 任务型阅读(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 请认真阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个 最恰当的单 .. 词。 注意:每个空格只填 1 个单词。 Empty nest syndrome(空巢综合征) is a feeling of sadness and loneliness parents may feel when their children leave home for the first time, such as to live on their own or to attend a college or university. It is not a clinical condition. However, it can affect the immune(免疫的) system and result in certain psychological barriers, if left untreated. All parents are sensitive to empty nest syndrome, although some factors can create a tendency to it. Such factors include an unstable or unsatisfactory marriage, or difficulty accepting change in general. Adults who are also dealing with other stressful life events such as the death of a spouse(配偶) or retirement are also more likely to experience the syndrome. Symptoms of empty nest syndrome can include depression, a sense of loss of purpose, worry, stress, and anxiety over the childs welfare. Many empty nest parents prefer staying indoors, and end up becoming people of few words. Parents who experience empty nest syndrome often question whether or not they have prepared adequately for their child to live independently. Others even have feelings of guilt over lost opportunities to be more involved in their childrens lives before they left home. Empty nest parents often face new challenges, such as establishing a new kind of relationship with their children, having to find other ways to occupy their free time, reconnecting with each other, and a lack of sympathy from people who believe that parents should be happy when their children leave home. One of the easiest ways for parents to cure empty nest syndrome is to keep in contact with their children. Technological developments such as cellphones, text messaging, and the Internet all allow for increased communication between parents and their children. Parents going through empty nest syndrome can ease their stress by pursuing their own hobbies and interests in their increased spare time. Discussing their grief with each other, friends, families, or professionals may help them. Experts have advised that overwhelmed (不知所措的) parents keep a journal, or go back to work if they were full-time parents. However, prevention is always better than cure. If one child has moved out and you still have others living at home with you, plan in advance for the day when your nest will be empty of all children. Small changes made over time will mean less of a shock when your last child moves out. You may find, with thought and careful planning, that the occasion of your last child leaving home will offer a little happiness, too, as you can then carry out your plans for an independent life with your spouse. Empty Nest Syndrome Empty nest syndrome is a feeling of depression experienced by parents (51) when their children grow up and leave home. Causes of ? The leaving of children from “the nest” makes parents feel a sense empty of loss.

nest syndrome ? Parents who (52) to make adjustments to sudden life changes may suffer from empty nest syndrome. ? Besides the harm done to the immune system, empty nest syndrome can affect a person (54) . (53) ? Empty nest parents are (55) to go out to communicate with others. influences ? Parents regret not having done much to prepare their children with their (56) life. ? Parents can depend on high technology to increase (58) (57) with their children. ? Parents can (59) themselves with something interesting to for empty pass time. nest syndrome ? Parents should plan in advance to (60) themselves better to the situation. 五、 书面表达(满分 25 分) 阅读下面短文,然后按要求写一篇 150 词左右的英语短文。 One day, a mother horse told her son, “My child, will you happily go and carry this bag of wheat to the mill(磨坊) to grind it into flour?” The little horse happily agreed without hesitation, and ran out of the house with a bag of wheat on his back. After quite a long journey, the little horse came to a river, which blocked his path to the mill. He suddenly got confused. Looking around, he saw a cow. So he asked the cow,“Auntie Cow, can you tell me whether I can cross the river?”The cow answered, “Definitely you can. The water is very shallow.” When the little horse was about to cross the river, a squirrel shouted to him, “Little horse, dont cross the river. You will drown.” The little horse didnt know what to do, so he decided to go back to ask his mother. After he told his mother everything that happened on his way, his mother said, “My child, its not enough to only listen to others; you have to give it a try by yourself, and then youll know the answer.” With those words, he walked carefully across the river. The water was neither shallow nor deep. It was just fine for him. Finally the little horse crossed the river and completed his task. [写作内容] 1. 以约 30 词概括上文的主要内容; 2. 以约 120 词就“亲身实践”谈谈你的看法,内容包括: (1) 你读完这个故事后的感受; (2) 讲述一次你通过亲身实践学会一项技能的经历; (3) 你从这次经历中所体会到“亲身实践”的重要性。 [写作要求] 1. 作文中可以使用亲身经历或虚构的故事,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引 用原文中的句子。 2. 作文中不能出现真实姓名和学校名称。

2017 届高三上学期期初检测试卷 一、 单项填空 1. C 考查名词。句意:他决心为家乡工作,放弃了几家国际公司提供的所有好工作。 contribution:贡献,捐赠,捐助;application:应用,运用,申请;offer:提议,出价,提 供;recommendation:推荐,建议。 2. D 考查代词。 句意:一位负责的老师一定要确保他的每一个学生充分发挥潜能。 see to it that...是固定结构,意为“确保,务必”。 3. A 考查动词时态。 句意:——杰里,你们暑假去了哪里?——我们忙工作,否则我们就去巴 西看比赛了。根据句意可知,“很忙”是发生在“暑假”这个特定的过去时间里的动作,应该 用一般过去时。 答句的完整句为:If we had not been busy with our work, we would have gone to Brazil to watch the games. 4. C 考查定语从句。 句意:我很幸运过着舒适的生活,桌子上总是有食物,冬天有暖气,最重 要的是屋子里充满了爱。 分析句子结构可知此处应填关系副词 where 引导非限制性定语从句, 表示“抽象地点”。 5. A 考查副词。句意:技术在不断变化,所以今天选择手机不是件容易的事。constantly: 不断地;automatically:自动地,不自觉地;temporarily:暂时地,临时地;immediately:立即, 马上。 6. B 考查短语动词。 句意:有效的管理和真诚的道歉有助于扭转顾客对旅行社的负面印象。 bring about:造成,引起;turn around:扭转,好转;account for:说明(原因、 理由等);set off: 出发,引起,点燃。 7. A 考查短语介词。句意:多亏了杭州人民为峰会作出的不懈努力,G20 峰会筹备工作已经 准备就绪。thanks to:幸亏,多亏,由于;in terms of:就……而言;with regard to:关于;in addition to:除……之外(还有)。 8. A 考查动词短语。 句意:如今,越来越多的学生倾向于订阅在线课程而不是参加培训中心 的课程。subscribe to:同意,订阅;appeal to:呼吁,对……有吸引力;adapt to:习惯于,使 适应于;stick to:坚持。 9. D 考查情态动词。 句意:最近一项研究表明,被拉入一个有趣的小说世界能使大脑产生一 些实际的、可测量的变化。can 表示“能够”,符合句意。 10. B 考查非谓语动词。句意:电价呈上升趋势,所以给你的电动车充电会花掉一大笔钱。 purchase:购买;charge:控诉,使充电,索价;mend:修理,修补;handle:处理。 11. D 考查特殊句型。句意:——你知道是什么阻挡了如此多的公民的快乐吗?——我肯定 低收入是主要原因。此处是强调句型,其结构是:It was+被强调部分+that/who(人)+其他部 分。 这里被强调的是疑问词 what,因为是宾语从句,所以强调句型应该用陈述语序,what 在从 句中作主语。 12. B 考查非谓语动词。句意:最近,一段标题为“动物园里老虎的攻击”的视频在网上广 为流传,并引起了一场关于由谁来真正承担责任的激烈讨论。video 与 title 之间是被动关 系,故应用过去分词作后置定语,修饰 video。 13. C 考查动词时态。答句句意:对不起,我将在家里观看张继科和马龙在里约热内卢的决 赛。将来进行时表示按计划、打算、安排等将来必定会发生的动作,强调动作发生的预定性 和必然性。 14. B 考查名词性从句。 句意:俄罗斯的媒体对巴西能在有限的经费下提供如此精彩的开幕 式表示赞扬。for 后面的整个句子作 for 的宾语,在从句中 achieve 缺少宾语,故选 what。 15. C 考查情景交际。句意:——对不起,我想知道你是否能告诉我去里约的 Maria Lenk 游泳中心最近的路?——这可让你问着了。事实上,我对方向很糟糕。 二、 完形填空

本文是一篇记叙文。文中作者通过亲身经历,深深感悟到成功的背后都必须付出大量辛 劳。 16. B 前文的 stay at home from school 是提示。 17. C 根据上下文可知,父母是在教育孩子有良好的职业道德。 18. D 根据下文的叙述可知,作者最后明白了待在家里与职业道德之间的关系。 19. B 根据下文的 he had no clue 可知,该年轻人事业并不顺利,自然会抱怨。 20. B 事业不顺当然不会很好地顺着(follow)发展之路走。 21. D 空格后的 would take months or years 是提示。因为赚不到钱,所以就不浪费时间 了。 22. A make it big:非常成功。 23. D 下文的 defending cases in court 提示他想转行做律师。 24. A 根据语境可知是两个朋友在谈话。 25. C 根据该朋友的话可知,他也不想少赚钱,多做事。have no desire to do sth.:不想 做某事。 26. D 现在许多人没有意识到看起来一蹴而就的事需要投入大量努力、决心和时间。 realize:意识到。 27. C 见第 26 题解析。 28. B 此处是说,看起来一蹴而就的事往往要投入大量努力。第 31 空后的 go into 是提示。 29. A 根据下文列举的一件具体事情可知。event 指具体活动或事件。 30. C whether...or not 意为“是否”。 31. A 句意:越是看起来容易,其中花的时间就越多。 32. B 根据下文老师所讲及 in sweat 和最后一句中的 how bad it is to be lazy 可知, 成名需要勤奋,即不能懒惰。 33. D cost 与 pay for 相对应,说明成功需要付出,即花费精力。 34. C 根据最后一句可知,爸爸坚持认为自己的观点是正确的。 35. A 成功需要努力。 三、 阅读理解 A 本文是一篇应用文,主要介绍了水上体育运动及最好去处 NSW(新南威尔士)的有关情 况。 36. C 细节理解题。根据文章第四段最后一句中的 or go barefoot waterskiing in Port Stephens 可知。 37. D 写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了水上体育运动及最好去处 NSW(新南威 尔士)的有关情况。 B 本文是一篇说明文,主要介绍了几种购物的方式,并结合实际提出了一些切实可行的建 议。 38. C 细节理解题。根据文章第四段第二句“Research shows people are willing to spend more money with plastic than with cash.”可知。 39. A 细节理解题。根据文章第八段最后一句“And use your browser settings to block third-party tracking cookies.”可知,网上购物者可以通过阻断第三方的跟踪数据来与实 体店和广告商抗衡。 40. A 细节理解题。根据最后一部分的小标题 Play the Game to Get Instant Bargains 和最后一段第三句“One of the best ways to find great deals on eBay is via auctions(拍 卖) that have misspelled words.”可知。 C 本文是一篇议论文,主要讨论了影响人们对无人驾驶汽车态度的几个因素:学历、 居住地 的位置以及收入等。 41. D 细节理解题。根据文章第一段“Attitudes toward new technologies often fall along generational lines. That is, generally, younger people tend to outnumber older people on the front end of a technological shift.”可知,对新兴科技的态度通常取决 于年龄的界限。也就是说,年轻人更易于接受新科技的变革。 42. A 细节理解题。根据文章第二段第二句“When you look at attitudes toward driverless cars, there doesnt seem to be a clear generational divide.”可知, 对于无人驾驶汽车的态度似乎并没有一个清晰的年龄性分歧。 43. B 细节理解题。根据文章第四段最后一句“Older adults, especially those with limited moving or difficulty driving on their own, are one of the classic use-cases

for driverless cars.”可知,对于老年人,尤其是那些行动受限或者自己驾车有困难的人, 是最早一批使用无人驾驶汽车的人。这句话指出吸引老年人的原因是老年人行动受限,无人 驾驶的汽车可以帮助他们。 44. B 细节理解题。根据文章第六段第一句中的 not related to age 以及第七段第一句 “Where a person lives matters, too.” 可知,居住地的位置会影响到人们对无人驾驶汽 车的态度。 D 本文是一篇记叙文,介绍了 Little Brother 不怕出乖露丑,勇敢参加富人的化装舞会, 勇敢跨出成功之路第一步的故事,并告诉人们自信的重要性。 45. D 推理判断题。根据文章第三段第二句以及第四句“They took a liking to Little Brother and invited him to a party...”可知,他是一个既有决心又平易近人的画家。 46. A 推理判断题。该段中的 he was certain 和 head held high 暗示他很自信。 47. C 细节理解题。根据文章第八段倒数第二句“Hed worked really hard to make this costume, and he was proud of it.”以及文章最后一句“...we did not come all this great distance, and make all this great effort, only to miss the party at the last moment.” 可知,他不想错过这个机会,因为那样会使之前的一切努力都付之东流。 48. D 推理判断题。文章第十段“Little Brother bowed deeply and announced, ‘I am the court lobster.’”这句话应该是故事内容的转折点。因为前文只是介绍了他在法国的 生活和社会活动,以及觉得参加化装舞会是一个错误并战战兢兢的情况,但后文内容却出人 意料,他的另类反而令人耳目一新、称赞不已。 49. C 主旨大意题。根据文章第十二段第一、二句“Not ridicule—just joy. They loved him.” 及最后一段的内容可知,作者主张人不应该害怕而不敢作为,也不要太在乎别人的微词, 而是要有信心,关键是跨出第一步。 50. B 标题归纳题。本文主要通过讲述 Little Brother 不怕露出自己的不足,勇敢跨出第 一步的故事,并告诉人们自信的重要性。 四、 任务型阅读 本文是一篇议论文。空巢老人普遍存在孤独、伤感、精神萎靡等问题,被称为“空巢综 合征”。文中从导致原因、有害影响、治疗方法等方面对其进行了鞭辟入里的分析,并提出 了合理的建议。 51. Definition/Introduction 信息归纳题。右栏内容是对“空巢综合征”的解释和定义。 52. fail 信息转换题。根据第二段第二句“Such factors include an unstable or unsatisfactory marriage, or difficulty accepting change in general.”可知,老人不 能适应生活中的突然变化是引起“空巢综合征”的原因之一。 53. Negative/Bad 信息归纳题。右栏内容是对“空巢综合征”带来的危害进行了说明。 54. mentally/psychologically 信息查找题。 根据第一段最后一句 “...result in certain psychological barriers, if left untreated.”可知。 55. unwilling/reluctant 信息转换题。第三段第二句中的 prefer staying indoors 表明 父母不愿意出门。 56. independent 信息查找题。根据第三段最后两句可知,父母觉得对孩子有负罪感,认为 没有为他们的独立生活作出充分的准备。 57. Cures 信息归纳题。右栏内容是有关治疗“空巢综合征”的办法。 58. communication/contact 信息查找题。根据第五段第二句“Technological developments such as cellphones, text messaging, and the Internet all allow for increased communication between parents and their children.”可知。 59. occupy 信息转换题。根据倒数第二段第一句“Parents going through empty nest syndrome can ease their stress by pursuing their own hobbies and interests in their increased spare time.”可知,occupy themselves with something interesting 和 pursue their own hobbies and interests 同义。 60. adapt/adjust 信息转换题。根据最后一段可知,作者建议老人要为将来的空巢生活早 作心理准备,以适应形势。 五、 书面表达 A little horse, with his mothers encouragements, tried to cross the river himself and found it was neither as shallow as the cow had told him nor as deep as the squirrel had described. The story gives me a deep and lasting impression when reading it. It tells us that we should not fear the things we cannot predict. Instead, we should courageously face challenges ourselves and accumulate life experience little by little.

Id always wanted to go skating, but I doubted whether I could make it because some of my friends said it was very easy while others found it quite difficult. Fortunately, my elder brother encouraged me to give it a shot, so I did. During the practice, I found it hard to balance my body. I sought advice from experienced skaters and kept practising. It was because of the constant attempts I had made that I gradually got the skills of skating and was capable of balancing my body. From this experience, I am convinced that genuine knowledge comes from practice. Only when we experience everything on our own can we gain true knowledge for our life.


赞助商链接
推荐相关:

江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二英语选修八...

江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二英语选修八综合练习_英语_高中教育_教育专区。江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二英语选修八综合练习 ...


2016-2017学年江苏省南通市如皋市搬经中学高一(下)期末...

2016-2017学年江苏省南通市如皋市搬经中学高一(下)期末模拟英语试卷_高一英语_英语_高中教育_教育专区。2016-2017 学年江苏省南通市如皋市搬经中学高一(下)期末模...


2016-2017学年江苏省如皋市搬经中学高二下学期期末模拟...

2016-2017学年江苏省如皋市搬经中学高二下学期期末模拟考试(一)英语试题+Word版含答案_高二英语_英语_高中教育_教育专区。如皋市搬经中学 2016-2017 学年度第二...


江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二年级选修七...

江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二年级选修七综合练习_英语_高中教育_教育专区。江苏省如皋市搬经中学2016—2017学年度高二年级选修七综合练习 ...


2018届江苏省如皋市搬经中学高三第一学期学情调研六 语...

2018届高三上学期模拟考试 联考 诊断性考试 调研考试 语文试题Word版含解析 江苏省如皋市搬经中学 2017-2018 高三第一学期学情调研六+语文试 题一、语言文字运用 ...


江苏省如皋市搬经中学2018届高三第一学期学情调研七地...

江苏省如皋市搬经中学 2018 届高三第一学期学情调研七地理 试卷第 I 卷(选择题)一、单选题 下图示意海南岛东北部某乡村,该地民居建筑受地形影响较大,一般背山...


江苏省如皋市搬经中学2016—2017年高二第二学期地理第...

江苏省如皋市搬经中学2016—2017年高二第二学期地理第二次模拟测试卷一_高二政史地_政史地_高中教育_教育专区。高二地理第二次模拟测试卷一图 3 是地球表面受热...


历史-江苏省如皋市搬经中学2016-2017学年高二下学期期...

历史-江苏省如皋市搬经中学2016-2017学年高二下学期期末模拟考试(一)试题_政史地_高中教育_教育专区。江苏省如皋市搬经中学 2016-2017 学年高二下学期 期末模拟...


历史-江苏省如皋市搬经中学2016-2017学年高二上学期期...

历史-江苏省如皋市搬经中学2016-2017学年高二上学期期末模拟二(选修)试题_政史地_高中教育_教育专区。江苏省如皋市搬经中学 2016-2017 学年高二上学期 期末模拟二...


江苏省如皋市搬经中学2017-2018学年高一历史人教版必修...

江苏省如皋市搬经中学2017-2018学年高一历史人教版必修二综合测试_政史地_高中教育_教育专区。2017-2018 学年高考历史预测卷 一、 单项选择题:每道题目只有一个...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 酷我资料网 koorio.com
copyright ©right 2014-2019。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com